Sök evenemang

Ti On To Fre
18192021222324
2526272829301
2345678
9101112131415

Sommar stand up - Ekenäs

Evenemanget har redan ägt rum.
HumorHuset presenterar
Sommar Stand Up - Ekenäs

Thomas Järvheden (swe), Patrik Larsson (swe), Thomas Oredsson (swe), Therese Sandin (swe) och Anders Helenius

Humorhusets succékoncept med ståuppkomik utomhus ordnas i augusti för tredje året i rad på restaurang Bossa Nova i Ekenäs. Lördagen den 10 augusti uppträder svenska komikern Thomas Järvheden tillsammans med svenska kollegerna Patrik Larsson, Thomas Oredsson och Therese Sandin. Finlandssvenska Anders Helenius är kvällens konferencier.

Thomas Järvheden har jobbat som komiker i 20 år och är en av Sveriges mest kända stand up komiker. Genom åren har han belönats med priser som Årets manlige komiker, Comedy fight club-bältet och Smack-priset. Han uppträder regelbundet på alla Sveriges professionella stand up klubbar såsom Norra Brunn och Raw Comedy Club.
Järvheden har gjort flertal solo shower och turnerat runtom i hela Sverige. Just nu är han aktuell med sin soloföreställning Bra mkt sämre.
Hans stand up kan beskrivas som intelligent humor med chockartade inslag, där nyanserna är många, allt från träffsäker imitation till musikaliska inslag med galna texter. Thomas gör även musikaler och har medverkat i flertal TV-program såsom Roast på Berns och Stockholm Live. Järvheden har tidigare uppträtt många gånger i Finland, bland annat på den årliga Humorlandskampen, men detta blir Thomas första besök i Ekenäs.

Stand up veteranen Thomas Oredsson har gjort stand up i 30 år, ända sedan starten i Sverige. Trots sin ålder på över 70 år uppträder han frekvent på Sveriges största stand up klubbar runtom i landet. Under årens lopp har Oredsson hunnit besöka Finland många gånger och trivs att skämta i sitt östra grannland. Thomas Oredsson är en av Sveriges absolut mest rutinerade stand up komiker, och mycket rolig igenkänningshumor är att vänta när Oredsson intar scenen.

Patrik Larsson har arbetat som komiker och skådespelare i över 20 år. Han har genom åren skapat flera roliga och omtyckta humorkaraktärer. Mest känd är Karsten Torebjer, det galna danska mediumet som har setts på SVT och TV4. Han har även medverkat i flera andra TV-produktioner såsom Morgonsoffan, Cirkus Möller, Stockholm Live, Hem till Midgård och Kvarteret Skatan. Han uppträder frekvent på de största stand up klubbarna i Sverige. Patriks stand up är varm, oväntad och lite absurd, men alltid med glimten i ögat.
Therese Sandin började med stand up år 2011 och har sedan starten uppträtt runtom i hela Sverige, men även i Norge, Finland, England, Irland och New York. Therese har bland annat agerat som förkomiker på Johan Glans World Tour of the World-turné under 2017-2018 och på Magnus Betnérs ”Work in Progress”-turné år 2015. Therese uppträder frekvent på Sveriges största humorklubbar, men står även själv som arrangör av stand up klubbar i Sverige. Sommaren 2016 drev Therese sommarklubben Gefle Comedy Club i Gävle och har även varit med och skapat den feministiska humorklubben Stand Up Yours i Stockholm. I maj 2018 hade Therese första soloföreställning Tjockis – en superviktig standupföreställning premiär.

Anders Helenius är en av landets mest kända finlandssvenska komiker. Anders turnerar flitigt runtom i landet med sin stand up, och är ett bekant namn på den årligen återkommande Humorlandskampen. Anders Helenius uppträdde på den allra första sommar stand up kvällen i Ekenäs år 2017. Han har även besökt Ekenäs med bland andra Magnus Betnér år 2015.
Förutom som stand up komiker jobbar Helenius bland annat som ankare och manusförfattare för det hyllade och prisbelönta nyhetssatirprogrammet Noin Viikon Studio (YLE).
Anders är fyrabarnspappan som ofta skämtar om livet som småbarnsförälder.

Humorhusets Sommar Stand up går av stapeln lördagen den 10 augusti på restaurang Bossa Nova i Ekenäs.

Humorhuset är en ambulerande svenskspråkig stand up klubb som startade hösten 2015, och har sedan dess turnerat runtom i Svenskfinland med fulla hus.

Pris: Early Bird biljetter: 26 € + serv avg (obegränsat antal)
Från och med 1 juli stiger biljettpriserna!
Standardbiljett: 29 € + serv avg
Vid dörren: 35 €
Förköpsbiljetter: Netticket.fi
Menypaket: 57 € (inkluderar biljett)
Meny: Förrätt + huvudrätt (Pasta/Hamburgare) samt efterrätt

Bokas bord behöver man EJ köpa biljett separat (menypaketet inkluderar biljett, betalas på plats)
BINDANDE ANMÄLAN NÄR BORD BOKAS!

Bokningar: info@bossanova.fi / Tel.nr 0400 813 502

Dörrarna öppnas klockan 16:00
Showtime: 19:30

Längd: Ca 2 h + paus

OBS! Bokas bord behöver man EJ köpa biljett separat (Menypaketet inkluderar biljett, betalas på plats)
BINDANDE ANMÄLAN NÄR BORD BOKAS!

Evenemanget har 18 års åldersgräns, men underåriga får besöka evenemanget i sällskap av förälder.

Det är förbjudet att filma under föreställningen!

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.

Tidpunkter
Typ av evenemang
Plats
Restaurang Bossa Nova
Ormnäsvägen 1, Ekenäs
10600 Ekenäs